TCD PALVELUT - YHTEYSTIEDOT - UUTISIA - BLOG - IN ENGLISH

KOKONAISVALTAISTA SISUSTUSSUUNNITTELUA

Jokaiselle sisustukselle luo raaminsa niin rakennuksen kuin asiakkaankin luonne. Pyrimme tuomaan kummatkin esille, huomioiden käytännöllisuuden ja taloudelliset realiteetit, unohtamatta silti luoda jokaiseen kohteeseen jotain uutta ja yllättävää.

Yhteinäiseen ja kokonaisvaltaiseen suunnitteluumme kuuluu pohjaratkaisujen hiominen, materiaalien ja värien määrittäminen, valaistussuunnittelu, kiinteiden kalusteiden suunnittelu ja välillä hieman psykologiakin: usein tarpeetontakin varovaisuutta potevia suomalaisia on muistutettava, että myös elämykselliset ja säväyttävät ratkaisutkin voivat olla pitkäikäisiä.

Kohteenamme ovat yksityiskodit, liiketilat, työympäristöt, ravintolat, hotellit, messut ja tapahtumat. Toisaalta eri alojen ja metodien rajapinnoilla työskentely, sekä uusien haasteiden kohtaaminen on toimintaamme sähköistävä tekijä, joten älkää epäröikö myöskään tilata jotain listan ulkopuolelta.

Tatu Ahlroos, TCD-Taking care of design (est. 2008)

Case study: Bukowskin huutokaupan laajaan saneeraukseen kuului muun muassa asiakaspalvelutilojen suunnittelu. Esteettisen ja toiminnallisesti huomioidun lopputuloksen muodostavat massiivitammesta valmistetut kiinteät kalusteet, huopakankaalla vuorattu seinäke palvelupisteiden välissä sekä kohteeseen suunniteltullut messinkisiset erikoisvalaisimet.

Takaisin